Tips voor blush op een langwerpig gezicht!

Blushles met Annika!

Ik heb een weekje niet geblogd omdat ik op vakantie was in Israel en daar niet echt heb kunnen bloggen.

Gelukkig vond ik weer een model voor les 4. Mijn vriendin Annika werkt bij de gemeente Amsterdam en was gelukkig een dagje vrij. Annika heeft een nieuwe baan bij de gemeente Amsterdam en was tussen het makeuppen door ook lekker aan het werk. Soms zuchtte ze wel, ze vond het nogal een lange zit. Maar het resultaat mocht er zijn. Ik creƫerde een pittige look aan het einde van de les.

In het theoretische gedeelte werd de blush behandeld. Ik houd het eenvoudig, want het is best een technisch verhaal. Een blush kan een decoratieve en/of vormende functie hebben. Op een small gezicht zoals die van Annika, moet de blush niet het gezicht nog smaller maken. Gewoon op de jukbeenderen van de richting van het oor tot aan het midden van het jukbeen, breng je de blush aan met een kwast.

picture2

Onze opdracht was om bij de ogen met de arcadeboog te werken. Eerst met een stippellijn (zie plaatje). Vervolgens verbind je de stippellijn en verbind je deze lijn met de buitenste ooghoek. Op deze manier kan je het oog wat liften door de lijn in de buitenhoek iets hoger aan te brengen. Het is millimeter werk, maar het oog krijgt dan echt een andere positie in het gezicht.

picture1

picture4 picture3

Medestudent Chantal met haar model, ze boekte een prachtig resultaat.picture8

Resultaat van Chantalpicture7

Mijn resultaatpicture12

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Laat een comment achter!

Liefs, Vandana

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *