Timemanagement! Een makeupartist met 5 kids, 2 honden, 3 katten en een man! Hoe doet ze dit?!

Hi all!

Timemanagement is nog steeds een heikel punt voor mij. Het lijkt wel of ik elke dag te weinig tijd heb en maar moeilijk aan mijn dingen toekom. Hoe doet een makeup-artist dit met 5 kids, 2 honden en 3 katten en 1 man?

Ik heb deze ‘bezige bij’ collega Annemieke ontmoet tijdens een fotoshoot. Het was voor ons beiden een van onze eersten TFP-shoots. (TFP staat voor Time for Print en betekent dat je betaald krijgt in de vorm van foto’s.) En tijdens deze shoot raakte ik bevriend met Annemieke. Annemieke is zeer gedreven en doet veel shoots al.

Annemieke, waarom heb je de opleiding bij Dik Peeters gedaan?

“Okay, als ik eerlijk ben was mijn eerste keus House of Orange, maar deze makeupschool was tot 2018 volgeboekt.  Ik zag dat de opleiding van Dik Peeters erg goed stond aangeschreven. Ik heb meerdere scholen gebeld voor informatie. Ik had een leuk telefoongesprek met Amber en ik kon eigenlijk diezelfde week nog beginnen. Dat gaf voor mij de doorslag.”

Wat deed je hiervoor?

“Haha wat heb ik allemaal niet gedaan? Even in het kort; Na heel veel stages in het buitenland ben ik gaan werken voor een touroperator. Heb destijds heel veel leuke reizen samengesteld. Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor Toerisme, daarna heb ik een specialisatie in PR en mediabeleid gedaan. Ik ben vervolgens meer in de richting van PR en communicatie gaan doen.  Uiteindelijk heb ik me gespecialiseerd in de grafische branche. En ook houd ik me onder andere bezig met het ontwerpen van nieuwe huisstijlen, verpakkingen en logo’s.”

 Wat zijn je ambities?

“Als ik ergens voor ga dan ga ik er ook helemaal voor. Ik ben erg graag creatief bezig. Ik hoop daarom ook dat ik de mogelijkheid krijg om veel extreme dingen te mogen creëren. Ik hoop dat ik ook meer ervaring op kan doen in de styling. Maar hoe leuk zou het zijn als ik allround aan de slag zou kunnen. Ik zou alles willen kunnen doen. Make up, haar, styling en zelfs de fotografie en bewerking.”

Allround? Makeup, haar, styling en fotografie? Dat is wel heel erg veel An!

Maar hoe doe je dit alles toch met 5 kinderen, 2 honden, 3 katten and 1 husband?

“Erg leuk dat ik deze vraag heel vaak deze krijg. Voor de Viva heb ik ook een interview gegeven. De Viva wilde ook graag weten hoe ik dat deed.

Ten eerste mag ik van geluk spreken dat ik echt schatten van kinderen heb. Zij vinden het zo  leuk wat mama allemaal doet. Ze houden spreekbeurten en werkstukken over visagie en zijn er ook erg leuk mee bezig. Mijn kinderen zijn gelukkig niet de moeilijksten. Anders had ik er ook geen 5.

Het is wel altijd erg druk en hectisch bij ons. Maar daar houd ik van. Ik zou niet anders willen. Maar je moet hier wel tegen kunnen. Het is erg belangrijk dat je alles goed inplant. Want naast alle sporten, kinderverplichtingen, dieren, en de eigen zaak, wilt deze mama nu toch haar droom uitlaten komen. Gelukkig heb ik ook een topman, die mij alles gunt. Hij helpt mij bij alles wat ik wil realiseren. Dat houdt dus ook in dat hij nu vaker de kinderen moet verzorgen en heerlijke maaltijden klaarzet. Das toch ook wel weer genieten!!!!”

 Geweldig An, je bent ook echt een voorbeeld voor mij! Ik heb zoveel minder bezigheden, maar als ik jou dat zo zie doen dan raak ik geïnspireerd!

Bij deze geisha shoot heeft Annemiek zowel de styling als makeup en haar verzorgd! Wat een multitalent!

De eerste betaalde opdracht van Annemiek:

Een film waarin Annemiek van een man een vrouw moest maken.

Een van de eerste TFP shoots van Annemiek.

Veel liefs, Vandana

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

6 Comments on Timemanagement! Een makeupartist met 5 kids, 2 honden, 3 katten en een man! Hoe doet ze dit?!

 1. Esther Peters
  16 maart 2017 at 12:10 (3 jaar ago)

  Top Tippie!! En dan wel te bedenken dat ik vroeger kunstenaar wilde worden en jij stewardess. Heel veel succes in je nieuwe carrière!!! Liefs Esther

  Beantwoorden
  • Vandana
   16 maart 2017 at 12:14 (3 jaar ago)

   Dank je wel je wel Esther voor je comment. Haha wilde Annemiek stewardess worden 🙂

   Beantwoorden
   • Annemieke
    16 maart 2017 at 16:10 (3 jaar ago)

    Haha heb ik ook nog gedaan. In een ver verleden

    Beantwoorden
  • Annemieke
   16 maart 2017 at 16:08 (3 jaar ago)

   Thx Es. Super lief van je???

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *