Over mij

vanpic IMG_7178

Hey!

Dank voor je bezoek aan mijn website. Mijn naam is Vandana Goerdat. Mensen noemen me vaak Van. Geboren en getogen in Nederland, maar net terug uit Israël waar ik een aantal jaar heb gewoond.

Ik ben in 2006 afgestudeerd in rechten aan de Universiteit Leiden. Al gedurende mijn rechtenstudie werkte in een luxe cosmetica winkel op de luchthaven Schiphol in de weekenden. Na mijn studies werkte ik voornamelijk in de financiële wereld en begon me te realiseren dat het vooral tijdens mijn bijbaan in de parfumerie was dat ik met mijn echte passie aan het werk was. En weet je wat? De producten die ik het meest verkocht waren de producten die ik zelf het fijnst vond. Ik ben een echte make-up en huidverzorging addict, want na een 8-urige werkdag shopte ik gerust weer bij de concurrent verder… Na vier jaar tijdens mijn studie gewerkt te hebben in de parfumerie kwam er een eind aan deze mooie periode en begon ik te werken op kantoor.

Mijn vriendinnen en voormalige huisgenoten missen mijn beauty tips en make-up services erg. Ik wil je op mijn reis nemen waar ik beauty tips en tricks met je deel. Ik ben inmiddels een certificeerde makeup artist. Ik volg momenteel ook een hair styling cursus. Volg je me op mijn weg naar alle spannende opdrachten?

Liefs, Van

Eerste foto is gemaakt door Martina Novak

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *