Een nieuwe productie voor Men’s Health NL met 3 succesvolle knappe jonge mannen!

Hi friends,

Normaal post ik op donderdag, maar ik voelde me niet zo lekker dus deze komt wat later.

Een paar weken geleden mocht ik weer mannen makeuppen voor Men’s Health. Deze keer waren er 3 nieuwe succesvolle knappe jonge mannen, nl. Tim Haars, Nigel van der Horst en Jelmer de Boer, die uit de kleren gingen voor de fotoshoot. Wat een zware baan heb ik.. zucht… Eerlijk gezegd kende ik Jelmer en Nigel nog niet. Dus ging ik gauw Googelen. Ik kwam er al snel achter dat deze 2 laatste mannen vooral bekend zijn van social media en veel volgers hebben op Instagram. Jonge social media entrepreneurs dus.

Jelmer de Boer

Jelmer blogt o.a. over lekkere recepten. Ik las wat van zijn blog. Ik moet zeggen dat zijn schrijfstijl nogal direct is, maar het wel blijft hangen. Ik zag een heerlijk recept voor een goede stamppot. Die moet ik ook nog maar eens gaan maken. Ik heb ineens het Unox-rookworst-deuntje in mijn hoofd ;). En wat een knapperd is die Jelmer ook. Prachtig lijf en omdat ik ook zijn haar deed, nam ik een ‘close look’. Ik vond vooral zijn haarkleur echt mooi. Aparte tint blond is het. Jelmer is nog jong en heeft een mooie huid, maar kwam net terug uit Bali en had in de zon gezeten. En wat gebeurt er als blanke mensen in de zon zitten? Juist die worden rood voordat ze eventueel verbranden. Was dus nog een uitdaging om de rode vlekken op zijn borst weg te werken, maar ik ben benieuwd naar het resultaat.

Nigel van der Horst

Wat een prachtige energieke verschijning is deze jonge vent. Arie zei meteen: “Je hebt mooie haren om mee te werken!” Nigel vertelde dat ie net terugkwam uit de Verenigde Arabische Emiraten. Toen hij binnenkwam bracht hij een walm mee van een warme Arabische Sandalwood-achtige geur. Als een sjeik flaneerde hij door de studio. Ik kon het niet laten om te vragen of hij Arabische parfum droeg. Hij vertelde me dat hij zojuist terug was gekomen van een fantastisch project. Nigel is namelijk ontdekt op Instagram en werd gevraagd om een menukaart met zijn eigen recepten samen te stellen voor een restaurant in Dubai. Met alle egards werd Nigel ontvangen. Wat een gastvrijheid, vond Nigel. Nigel inspireerde mij, omdat hij vertelde dat hij echt alleen maar doet wat hij leuk vindt en dat hij nu de vruchten daarvan plukt. Ineens ging zijn succes vrij snel. Hij werd binnen korte tijd benaderd door een uitgeverij voor het schrijven van een boek etc. Dit gaf mij ook energie om door te gaan waarmee ik bezig ben: naam maken als makeup en haar artist.

Tim Haars

Leuke vent en net als ik uit hetzelfde bouwjaar: 1981. Hij is acteur en presentator. Ik kende hem wel van gezicht maar zijn naam zei me niets in eerste instantie. Zo vaak kijk ik eigenlijk geen Nederlandse TV. Ik kijk alleen maar Netflix momenteel. En ow ja, het nieuws. En soms bij gebrek aan spanning: Opsporing Verzocht.

Tim is een beetje rossig en had net als Jelmer ook in de zon gezeten. Lastig camoufleren die rode waas over de huid.

Tim deed overigens aan low-carb dieet om extra strak te zijn voor de shoot. Dat getuigt ook wel van discipline. Na de shoot zag ik Tim gauw een broodje eten van onze lunch. Was dus meteen over met de low carb….

Heb weer prachtig fotomateriaal van een andere shoot te delen voor mijn volgende blog post dus graag tot snel!

Xx Vandana

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *