Fotoshoot met topsporters voor Arie Boomsma’s rubriek in Men’s Health!

Hi all!

Zoals jullie misschien in mijn vorige blog posts al merkte, licht ik nu vaker personen uit waarmee ik werk. Ik ben van nature erg gefascineerd door mensen en dankzij mijn werk kom ik in aanraking met heel veel inspirerende mensen. Nu ook met topsporters. Good vibes only :). In deze post wil ik jullie vertellen over de superleuke ‘werkdag’ die ik heb gehad met o.a. Marije Solomon- Boomsma en Arie Boomsma. In het bijzonder werp ik mijn blik op Marije.

Men’s Health NL

Arie Boomsma maakt dit jaar een rubriek in Men’s Health NL waarin hij mannen laat vertellen over hun lichaam, de manier waarop ze trainen en waarom ze dat doen. Marije Solomon-Boomsma – zijn zusje en ook zijn manager – vroeg aan mij of ik de visagie voor de fotoshoot wilde verzorgen. Dit leek me weer een leuke uitdaging omdat het topsporters betrof! Yuri van Gelder (top turner) en Jaco Poot (Nederlands kampioen callanetics) werden deze keer gefotografeerd. Ik egaliseerde hun huid met foundation, corrigeerde hun haar en smeerde hun killer bodies in met babyolie. Geen vervelende opdracht dus.

Marije

Marije en ik zijn ooit in contact gebracht door een wederzijdse vriendin. We woonden in dezelfde tijd in Israël met een Israëlische partner. En dat schiep een band! We spraken elkaar via Facebook als we vragen hadden over verblijfsvergunningen etc., en ik volgde Marije op verschillende social media. Ik zag vooral dat ze hele mooie foto’s maakte in onder andere Tel Aviv. Marije werkte in Israël voor een marketing bedrijf en woonde in Petach Tikwa, een grote stad niet ver van Tel Aviv. Ik woonde in het noorden, in Haifa. We hadden elkaar nooit in Israël ontmoet. Ik vond het best heel jammer toen ze vertelde dat ze wegging uit Israël. Zoals veel – voornamelijk westerse – immigranten keerde Marije terug naar Nederland. Gelukkig nam ze haar echtgenoot Barak mee. Ik keerde helaas terug zonder partner. Marije’s motieven om weg te gaan uit het Land van Melk en Honing begreep ik. Veel jonge mensen – locals maar voornamelijk nieuwe immigranten – hebben moeite met de socio-economische situatie in Israël. Hard werken, weinig verdienen, weinig vakantiedagen en oh… wat zijn producten in Israël toch duur.

Marije is inmiddels weer gesetteld in Amsterdam en werkt nu als manager voor haar broer Arie. Ze zei dat een groot voordeel is dat er korte lijnen zijn en er dus snel geschakeld kan worden. Dat begrijp ik heel goed. Bovendien lijkt het me voor Arie ook heel fijn dat een familielid zijn zaken waarneemt.

Op de dag van de fotoshoot voor Men’s Health zag ik Marije voor het eerst in het echt. Een prachtige lange meid en een kleurrijke verschijning in haar kleding. Haar kledingstijl kenmerkt zich door felle kleuren en mooie grote ‘ethnic’ sieraden. Marije en ik raakten niet uitgesproken over Israël natuurlijk! Ik werd zo hartelijk ontvangen door haar en haar broer. Er was heerlijke catering en het allerbelangrijkst: een ontspannen sfeer. Arie benadrukte ook dat hij het belangrijk vond om met het team een ontspannen sfeer te creëren omdat de sporters in kwestie met ontbloot bovenlichaam gefotografeerd zouden worden. Hij wilde dat de sporters zich op hun gemak zouden voelen.

Marije lijkt wel een een ideale manager. Ze stelt mensen op hun gemak, schakelt snel, en lijkt wel een duizendpoot! Als Beautylaws ooit heel groot wordt wil ik haar ook als manager!

Liefs, Vandana

Crew:

Arie Boomsma (rubriekschrijver van Men’s Health NL), Marije Solomon-Boomsma (producent), Annemarie Dekkers (fotograaf), Maartje Strijbis (assistent fotograaf), Yuri van Gelder (model), Jacco Poot (model), en Vandana Goerdat (makeup en haar).

Onderstaande foto’s zijn genomen door Maartje Strijbis.

 

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

6 Comments on Fotoshoot met topsporters voor Arie Boomsma’s rubriek in Men’s Health!

 1. Cindy
  23 februari 2017 at 13:13 (3 jaar ago)

  Wat een fantastisch stukje weer van jou

  Beantwoorden
 2. Marsha
  23 februari 2017 at 21:00 (3 jaar ago)

  Super leuk om zo achter de screens te kijken!

  Beantwoorden
  • Vandana
   23 februari 2017 at 21:06 (3 jaar ago)

   Dank je wel Marsha! Is inderdaad leuk he zo’n een blik achter de schermen!

   Beantwoorden
 3. Sandra
  24 februari 2017 at 22:34 (3 jaar ago)

  wow! nice job Vandana !

  Beantwoorden
  • Vandana
   25 februari 2017 at 17:31 (3 jaar ago)

   Thanks sweetie. Just another cool job! How are you?

   Beantwoorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *