Een hele leuke dag met fashion startup Bearley!

Het is alweer een tijdje terug maar, zoals ik in mijn vorige blog al schreef, ik ben weer aardig op dreef met bloggen. Ik heb zulke leuke opdrachten! Hier moet over geblogd worden.

Varisha (de opdrachtgever) is een hele lieve meid, ik ken haar al sinds mijn jeugdjaren. Ze is de kleindochter van de beste vriendin van mijn moeder. Ze is altijd een harde werker geweest in de retail en heeft nu eindelijk een eigen bedrijfje opgezet. Ze begon met het maken van heerlijke taarten maar doet nu ook marketing en PR-activiteiten erbij.

varishaDe fashion startup Bearley kwam met een opdracht voor een shoot om het vlotte merk op de kaart te zetten. Bearley kenmerkt zich door het opvallende logo op leuke vrijetijdskleding voor een jonge energieke doelgroep. Vrijheid en plezier zijn absoluut de eerste 2 woorden die in mij opkomen. Varisha organiseerde deze fotoshoot met een stel hele leuke lieve jonge mensen. Het ging om 4 jonge mensen. Ze hadden niet allemaal ervaringen met modellenwerk maar waren allemaal wel heel erg fotogeniek.

Varisha kiest voor hele normale mensen in haar business. Je hoeft geen professioneel model te zijn vindt ze. Ik vind dat ze hier een punt heeft en denk dat een kledingmerk als Bearley hier ook van kan profiteren. Bereik je zo immers niet een groot publiek?

Meet the models:

Ik mocht helemaal losgaan op het prachtige model Souhela. Ze is 16 jaar en zit in rolstoel vanwege een afgeboren afwijking. Met het aanbrengen van fantasy makeup gaf ik haar een speelse look. Gelukkig vond Souhela het zelf ook heel erg mooi. De look paste erg goed bij de graffity achtergrond.

IMG_0696 IMG_0814 IMG_0818

Stefan heeft al wat ervaring als model en inmiddels ook een mooi portfolio opgebouwd. Hij is erg veel bezig met zijn modellencarrière en deze shoot paste goed bij hem. Hij showde mooie casual kleding. De makeup voor Stefan was vrij basic.

IMG_0718

Fenice is een prachtige meid. Ook al een moeder van een kindje! Ik zorgde voor een glamourmake up en haar volle lippen gaf ik een mooie kleur.

IMG_0899 IMG_0754

Model Jennah kon veel hebben aan kleur. De lippen maakte ik van roze naar rood. Dat zorgde voor een heel gaaf effect.

 

IMG_0734

 

Zie hier ook de opgetrommelde Neef van Varisha 🙂

IMG_0768

Alle foto’s zijn gemaakt door Fardien Dino Abdoelrazak

Until next time!

xxx Vandana

 

It's only fair to share...Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Facebook0Share on Google+0Share on LinkedIn0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *